BERBAGI
Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Si mbo k : Wes dĩ kandani … Nek pacaran iku rak sah macem2
Nek pacarmu mulai ndemek dodo, kowe ngomong sing buanter “OJO !!”
Nek mulai nyekel pupu, kowe ngomongo njerit “MANDEK MAS !!”
Sanirah : Aku yo wes ngomong ngono kui Mbo kkk, persis saranmu.
Si mbo k : Lha kok iso meteng ? Soko ngendi arane ?

Sanirah : Lha dodoku karo pupuku dicekel barenggggg Mbo k … Aku yo wes bolak balik ngomong ngono kui Mbok …
“OJO MANDEK MÅS !!” “OJO MANDEK MÅS … !!”
kok iseh diteruske wae ?!

Sanirah : Lha dodoku karo pupuku dicekel barenggggg Mbo k … Aku yo wes bolak balik ngomong ngono kui Mbok …
“OJO MANDEK MÅS !!” “OJO MANDEK MÅS … !!”
kok iseh diteruske wae ?!

Si mbo k : Ealah … podo aku mbiyen nduuuk …

PENGULANGAN

Si mbo k : Wes dĩ kandani … Nek pacaran iku rak sah macem2
Nek pacarmu mulai ndemek dodo, kowe ngomong sing buanter “OJO !!”
Nek mulai nyekel pupu, kowe ngomongo njerit “MANDEK MAS !!”
Sanirah : Aku yo wes ngomong ngono kui Mbo kkk, persis saranmu.
Si mbo k : Lha kok iso meteng ? Soko ngendi arane ?

Sanirah : Lha dodoku karo pupuku dicekel barenggggg Mbo k … Aku yo wes bolak balik ngomong ngono kui Mbok …
“OJO MANDEK MÅS !!” “OJO MANDEK MÅS … !!”
kok iseh diteruske wae ?!

Si mbo k : Ealah … podo aku mbiyen nduuuk …

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Lainnya :

BERBAGI
Artikel sebelumyaBejo putus asa
Artikel berikutnyaBajuri ndelosor